Signed in as:
filler@godaddy.com
Signed in as:
filler@godaddy.com
J.rose i Sverige. Gin av italiensk stil
Medan vi beundrar Italiens slingrande kurvor när det ligger vid Medelhavet, blir vi förförda av dess underverk: berg, sjöar, kullar, vågorna som badar vid stranden av Bel Paese.
Ett land rikt på konstnärliga städer som kryllar av verk skapade av stora personligheter från det förflutna.
J.Rose har själen i detta Italien och skapandet av de hantverksetiketter som täcker varje flaska är inspirerat av mästarna som skapade konsthistorien, med användning av en blandning erhållen från Carrara-marmor och romersk travertin, material med vilka kända statyer och monument gjordes.
För att fira underverken vi är omgivna av är J.Rose-etiketter designade av Milo Manara, förföriska och ibland provocerande ikoner, för att charma ginälskare och glädja unika ögonblick i våra liv.
Att njuta av J.Rose är som att gå på en premiär på Teatro alla Scala.
På scenen finns ett verk som består av nio dyrbara botaniska element som tillsammans uppträder genom att glädja gommen med grace och elegans för att erbjuda en intensiv och njutbar upplevelse.
Ett författares verk som vi hoppas ska ackompanjeras av långa applåder från exklusiva åskådare. De dominerande tonerna av J. Rose är de av enbär.
I näsan är det varmt och stickande. De delikata citrusdofterna av bergamott och mandarinskal är uppfriskande och ger en mjuk och silkeslen balans. Doften av päronblommor studsar från näsan till gommen och släpper en fruktig eftersmak. Den träiga essensen ges av ekbarken, kännetecknad av rostade toner som frammanar de av hasselnöt och valnöt.
Dess 43% alkoholhalt förstärker de nio växterna, vilket gör den till en perfekt gin för de mest exklusiva cocktails.
JRose är en hantverksmässig London Dry Gin producerad i Puglia. Varje etikett är ett verk av serietecknaren Milo Manara.
Denna gin erhålls från destillation av spannmål och enbär med användning av Müller almbic. De växter som används är, förutom enbär, bergamott, angelica, kardemumma, koriander, peruansk maca, mandarinskal, kiksblommor och ekbark.
Den kännetecknas på näsan av de typiska aromerna av enbär och bergamott. I gommen är den varm och stickande.
Den serveras ren eller som förberedelse av utmärkta ginbaserade cocktails.
Copyright © 2024 Wine and Spirits by Kalia - All Rights Reserved.